Vrijwilligers gevraagd!

Onze stichting zoekt nog een paar vrijwilligers. Wie wil ons helpen? Zie voor info onze pagina "Vrijwilligers gevraagd".

Rondleiding voor leden, eerste datum:

Zondag 14 april 2019 om 15:00

Ook dit jaar zijn er weer een aantal rondleidingen gepland voor donateurs van de "Stichting Vrienden van Landgoed Te Werve"

De data zijn:

14 april 2019

25 augustus 2019

20 oktober 2019

De rondleiding start bij de Duiventoren om 15.00 uur en we sluiten af met een drankje. Indien u interesse heeft in de rondleiding, kunt u een e-mail sturen naar: info@vriendenvantewerve.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag van het Kasteel, 2e pinksterdag

Maandag 10 juni 2019 om 11:00

Dag van het Kasteel

Op 10 juni, tweede pinksterdag, openen maar liefst negentien  landgoederen en buitenplaatsen in Zuid-Holland de deuren voor het publiek. 

Ook Landgoed Te Werve in Rijswijk  is van de partij, met een gratis roofvogelshow en rondleiding.  Kortom: treed terug in de tijd en kom naar de Dag van het Kasteel!

 Programma Landgoed Te Werve 10 juni, Rijswijk

Bij Landgoed Te Werve vindt  op de Dag van het Kasteel de volgende gratis activiteit plaats:

•Roofvogelshow om 11.30 en 13.30 uur.
•Rondleiding om 11.00 uur bij Duiventoren.


Meer informatie

De Dag van het Kasteel is een grotendeels gratis evenement. Een overzicht van het programma, adresgegevens en de (eventuele) entree per locatie vindt u op  https://dagvanhetkasteel.nl/

Over de Dag van het Kasteel

De Dag van het Kasteel is een landelijk evenement en wordt georganiseerd door de Nationale Kastelenstichting. In de regio Zuid-Holland wordt deelgenomen aan de Dag van het Kasteel met “Hollands Buiten”: een reeks landgoederen en buitenplaatsen tussen Hillegom en Den Haag. Deze Zuid-Hollandse deelname wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Zuid-Holland en Fonds 1818.