Vrijwilligers gevraagd!

Onze stichting zoekt nog een paar vrijwilligers. Wie wil ons helpen? Zie voor info onze pagina "Vrijwilligers gevraagd".

Rondleidingen

Een aantal malen per jaar worden er rondleidingen georganiseerd door de gepassioneerde vrijwilligers. Deze rondleidingen zijn gratis voor de donateurs van de stichting.

Voor 2017 zijn de volgende data gepland:

Zondag 2 april 15.00 uur en Zondag 1 oktober 15.00 uur

Op deze zondagen staat er weer een rondleiding gepland voor de donateurs van de Stichting "Vrienden van landgoed Te Werve". Indien u interesse heeft in deze rondleiding, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen waarin u vermeld met hoeveel personen u wilt deelnemen: info@vriendenvantewerve.nl. U kunt zich tot 1 week voor de datum van de rondleiding aanmelden. De rondleiding duurt ongeveer 2 uur (Vergeet uw donateurspas niet mee te nemen). Na de rondleiding wordt u nog een drankje aangeboden in het landhuis door Event Company, die het landhuis huurt voor de organisatie van zakelijke en particuliere evenementen zoals bruiloften, vergaderingen, personeelsfeesten en verjaardagen. Deze rondleiding is gratis voor onze donateurs.

Groepsrondleidingen

Wilt u met een gezelschap een rondleiding op het landgoed? Ook dat is mogelijk. U dient echter wel van tevoren toestemming en begeleiding te regelen met de Kees Kort (06-23866889) of de Bart Tent (06-23259390). Voor deze groepsrondleiding van niet-donateurs wordt een bescheiden vergoeding gevraagd van € 2,- per persoon. Dit geld wordt besteed aan de onkosten van de vrijwilligers. U dient dit bedrag voor aanvang van de rondleiding aan een van de vrijwilligers te betalen.