Voornaam *:
Achternaam:
E-mailadres *:
Typ de tekst van het plaatje over *:
* = verplicht veld
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Wij zoeken!

Onze Stichting zoekt een stagiaire of vrijwilliger. Wie helpt ons om onze website in 2017 verder uit te breiden? Mail naar info@vriendenvantewerve.nl.

 Over Event Company

Event Company bestaat sinds 1997 en stelt zich ten doel om monumentale landhuizen en kastelen te exploiteren, waarbij het onroerend goed bij voorkeur wordt aangekocht. De monumentale panden worden geschikt gemaakt voor horeca- exploitatie en het interieur krijgt een eigentijdse uitstraling, waarbij het monumentale karakter gehandhaafd blijft.

Momenteel exploiteert Event Company 4 locaties: De Lindenhof in Delft, Landgoed Te Werve in Rijswijk, Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en Landgoed Voorlinden in Wassenaar

De Lindenhof
 

De Lindenhof

De Lindenhof is een bijzondere locatie midden in het Delftse Agnetapark. Het is ideaal voor bruiloften, feesten en presentaties van 25 tot 450 personen.

Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve ligt in een park van 26 hectare in Rijswijk. Door de mooie ligging is deze locatie uitstekend geschikt voor bruiloften, vergaderingen en feesten tot 250 personen.

Landgoed Voorlinden
 

Landgoed Voorlinden

Landgoed Voorlinden ligt in een natuurgebied grenzend aan de Wassenaarse duinen. Het Landhuis is een stijlvolle plek voor een presentatie, diner of receptie tot 300 personen.

Kasteel De Hooge Vuursche
 

Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche ligt tussen de bossen van Hilversum en Baarn. Het gerenoveerde kasteel is geschikt voor bruiloften, presentatie en feesten tot 450 personen.